Update.
Kiev.
Battle damage from Russian strikes in Kiev.
Пожар от ракетного удара в центре Киева. #Киев #Украина @rybar
t.me
Ukrainian forces in Irpen', Kiev. The town appears divided between Russian and Ukrainian forces.
vk.com
Antonov Serial Production Plant, the former Aviant, got hit by strikes in Kiev.
vk.com
Сообщают, что в Киеве был какой-то прилет по территории завода "Антонов".
t.me
Around Kiev.
Two Ukrainian Recon colonels were killed near Kiev, attempting to sneak past Russian lines.
vk.com
Russian fighters near Kiev. Note the ribbons on their arms.
vk.com
The North.
A hotel near Chernigov was allegedly being used as a camp for Ukrainian forces and was hit by a strike.
vk.com
Kharkov-Sumy.
Explosions, fires, and battle damage in Kharkov. Apparently some major strikes took place.
Мощнейшие взрывы и пожары в центре Харькова t.me/RVvoenkor
t.me
t.me
В Харькове после обстрела горит Центральный рынок
t.me
Мощный ракетный удар и взрыв в Харькове t.me/RVvoenkor
t.me
Харьков в эти минуты. #Украина @new_militarycolumnist
t.me
Политика, История и Оружие.
t.me
Харьков, Северная Салтовка, прилёт
t.me
Russian forces, Sumy region.
vk.com
Russian forces near Kharkov.
vk.com
Kherson-Nikolaev.
A Russian strike hit a Ukrainian checkpoint in Snegirevka, Nikolaev region, collateral damage to many nearby houses. Allegedly 1 KIA, 5 WIA, unclear if military, civilian, or both.
Николаевская область, Снигерёвка. Удар по блокпосту, пострадали жилые дома в округе, сообщают об одном погибшем и пяти раненых @OpenUkraine
t.me
Pervomayskoe near Nikolaev got hit.
В Первомайском под Николаевым, что-то очень зачетно разбомбили.
t.me
A Russian National Guard checkpoint near Kherson.
vk.com
Импровизированный досмотровый блокпост ФСВНГ на Херсонщине.
t.me
A S-300 TEL, Ukrainian, abandoned in Nikolaev region.
vk.com
Брошенная украинская ПУ ЗРС С-300ПС в Николаевской области.
t.me
Russia has initiated a weapons buy-back program in Melitopol'.
vk.com
Тем временем в Мелитополе продолжается сдача оружия местными жителями из которых украинское правительство хотело сделать отряды "фольксштурма".
t.me
Mariupol'.
Alleged map of the situation in Mariupol'. The area in yellow is where the fighting is supposedly taking place, with the rebels attempting to advance into the town.
ВОЕННАЯ ОБСТАНОВКА В МАРИУПОЛЕ НА 14 МАРТА 2022 ГОДА Подпишись @WAR[Z]ONE
t.me
Drone footage of fighting in Mariupol'. Heavy damage to residential buildings can be seen.
vk.com
Combat footage out of Mariupol', mainly the 9th DNR regiment. An abandoned BTR-4 can be seen.
vk.com
vk.com
Old combat footage from Volnovakha.
vk.com
Trophy tanks getting towed out of Volnovakha.
Очень, очень много трофеев в Волновахе. Какие-то танки на ходу, что-то придётся слегка отремонтировать. @nezhurka
t.me
Russian warships enter Berdyansk.
vk.com
Russian troops enter Berdyansk and take control of the military base there. They got quite a bit in the way of patrol boats, Ukrainian Navy and Coast Guard. At present it appears National Guard are in control of the base. There are a couple of Ukrainian Navy artillery boats, a tugboat, and several border guard boats.
vk.com
vk.com
vk.com
Российские СМИ распространили фото- и видеоматериалы о захваченных российскими силами в Бердянске на Азовском море кораблях, катерах и судах, входивших в состав военно-морских сил Украины (ВМСУ) и Государственной пограничной службы Украины (ГПСУ). Напомним, что в ходе российской специальной военной…
bmpd.livejournal.com
vk.com
vk.com
Российские военные разминировали корабль ВМСУ "Корец" в Бердянске Военнослужащие украинской армии поспешно покинули свой корабль. Его трюмы полны оружия, боеприпасов, крупнокалиберных пулеметов, взрывчатки и сигнальных мин. Саперы провели все необходимые мероприятия для предотвращения...
t.me
Еще 2 трофейных катера. Бронекатера "Вышгород" и "Аккерман". Вот их как раз и планировалось использовать в качестве "волчьей стаи". Но не сложилось.
t.me
5 катеров морской охраны Украины затрофеены в Бердянске. Плюс там еще какой-то катер.
t.me
Российские военные высаживаются на базе Береговой Охраны Украины под Бердянском. Присутствует и технический персонал для того, чтобы понять, что делать с брошеными украинскими катерами (в конце)
t.me
‼️Корабли ВМФ России заходят в порт Бердянска Запорожская область t.me/RVvoenkor
t.me
Chechen fighters near Mariupol'.
vk.com
More footage of the artillery btln in Berdyansk, from the 406th Arty Bde, recently captured by Russia.
vk.com
Rebel forces in Volnovakha.
Волноваха. 14.03.2022 г. @nezhurka
t.me