Update.
Kiev Area.
Some sources claim that some civilians in Bucha were killed by flechette darts, from artillery shells.
Forensic doctors discover fléchettes – rarely used in modern warfare – in bodies found in mass graves
www.theguardian.com
Kherson-Nikolaev-Odessa.
Smashed Ukrainian positions, Nikolaev area.
Warning footage of corpses. Note, the video is two days old, yet we have no information on this battle.
Массовая утилизация укронацистов в Николаевской области. Разбитый укрепрайон.
t.me
Ukrainian forces were apparently defeated in a battle in western Kherson region, near the village of Aleksandrovka.
Warning footage of corpses.
vk.com
Russia hit a key rail bridge near Odessa, twice. The first strike failed to take out the bridge, no confirmation on the second strike.
t.me
Удар по мосту в Затоке (Одесская область).
t.me
✔️ В Одессе нанесен ракетный удар по мосту в Затоке. Источники сообщают, что в районе моста валит дым. @Soldierline
t.me
Повреждения моста в Затоке. Требуется добавка.
t.me
Ukraine launched a Tochka strike at Kherson, Russia apparently intercepted at least one missile.
Примерно в радиусе 100 метров с огромной силой разлетелись осколки ракеты "Точка-У", которую украинские военные выпустили по Херсону. В центре города на улице Перекопская взрывной волной выбило стекла в домах. Некоторые фрагменты упали прямо рядом с жилыми домами. Один из осколков разорвал на...
t.me
Сбитая «Точка-У» в Херсоне.
t.me
✔️ Херсон в эти минуты. @Soldierline
t.me
‼️Враг нанёс мощный удар по Херсону: армия России уничтожила ракету "Точка-У". Город под контролем армии России. ПВО сбивает цели врага. t.me/RVvoenkor
t.me
Russian ships off the coast of Odessa.
Корабли ВМФ России на горизонте у Одессы.
t.me
Russian National Guard near the canal in Kherson region.
vk.com
Russian security forces have found a fully loaded Ukrainian 2S3 abandoned in Kherson region. Finds like this have occurred recently as Russian and rebel security forces move through areas and find equipment left behind by retreating Ukrainian troops.
В ходе разведывательно-поисковых мероприятий в одном из населенных пунктов Харьковской области сотрудники подразделения специального назначения Росгвардии выявили вооруженную группу националистов и замаскированную самоходную артиллерийскую установку на боевой позиции. В результате грамотных и...
t.me
Zaporozhye-Dnepropetrovsk.
Two US fighters were wounded in Zaporozhskaya region. They're Javelin operators.
vk.com
Два американских наемника получили серьезные ранения в Орехово Манус МакКеффери и Пол Грей — бывшие военнослужащие армии США — воевали в составе расчета ПТРК Javelin на стороне ВСУ. И вот сегодня в около 14.35 в районе Орехово они находились на позиции, ожидая российские танки, которые...
t.me
A Ukrainian warehouse in an aluminum plant was destroyed by a Russian strike, it was allegedly being used to store weapons.
Уничтоженный ангар с оружием западного производства на территории Запорожского алюминиевого завода
t.me
vk.com
"Пошли на...й с завода". Прилеты крылатых ракет по Запорожскому Алюминиевому Комбинату.
t.me
Russian strikes, Dnepropetrovsk.
Последствия ночного прилёта от российской артиллерии по предприятию энергетической инфраструктуры в Днепропетровской области.
t.me
Cruise missile over Zaporozhye.
Одна из крылатых ракет идет на цель в Запорожье. Видео с взрывами здесь https://t.me/boris_rozhin/45171
t.me
Russia hit a power substation that supports the railway, in allegedly Pavlograd.
vk.com
Kharkov-Sumy.
Russian Su-34 apparently shot down near Balakleya.
Над Балаклейским районом Харьковской области системами ПВО Украины был сбит Су-34 ВКС России. Хотя по характеру падения можно предположить, что была и техническая неисправность. К счастью, оба пилоты катапультировались и вовремя были подобраны поисково-спасательной группой на Ми-8 АМТШ ВКС России.
t.me
We have reports that the recent fighting at Kazach'ya Lopan' involved the T-90M tank.
vk.com
gurkhan.blogspot.com
Allegedly, Russian air defense MANPADS team took out a Ukrainian helo near Dergachi.
Сегодня в 10 утра российские зенитчики группировки «Z» уничтожили в районе н.п. Дергачи вертолет ВСУ с применением ПЗРК «Игла».
t.me
Ukrainian BM-27 taken out at Geevka, Kharkov region.
vk.com
t.me
Two BTR-4s stuck and captured in Kharkov region.
vk.com
Увязшие в грязи Харьковской области и позже затрофенные русскими бойцами БТР-4 ВСУ
t.me
Ukrainian BMP-1 captured by allegedly Russian National Guard in Kharkov region.
vk.com
Ukrainian BTR-4 and guntrucks captured in Kharkov region. The BTR-4 might be one of the two above.
Трофейный БТР-4Е и трофейный «гантрак» ВСУ в Харьковской области. Фото: Виктор Антонюк
t.me
More footage of captured Ukrainian munitions and weapons out of Balakleya.
vk.com
Western anti-tank weapons captured in Kharkov region.
vk.com
Russian security forces operating in Kupyansk, where they allegedly found a weapons cache.
vk.com
vk.com
vk.com